Spar Pater

Over ons

Spar Pater te Exloo

Spar Pater is een buurtwinkel waar Wim, Sonja, Dennis en hun personeel graag voor U klaar staan. Wij voelen ons sterk verbonden met het dorp Exloo gelegen in de mooie omgeving van Borger-Odoorn en wij spelen zoveel mogelijk in op de wensen van onze klanten. Naast onze groenteafdeling en gezellige broodhoek met diverse soorten brood hebben wij een ruim assortiment levensmiddelen, u vindt bij ons A- en C merken en een ruim aanbod van eigen merk artikelen.

Food-service

Heeft u even geen tijd, wij koken vandaag voor u! Bij ons kunt u zelfgemaakte smoothies, belegde broodjes, pizza’s en salades bestellen. Dit wordt voor u klaar gemaakt terwijl u wacht.

Slijterij

Binnen onze winkel hebben wij een kleine maar complete slijterij met een ruim assortiment likeuren, whisky’s en binnen- en buitenlands gedestilleerde dranken, desgewenst kunnen wij hier uw aankoop voorzien van representatieve cadeau verpakking.

Service

Mocht u geen tijd hebben of niet in staat zijn om zelf boodschappen te doen, wij bezorgen ook.

Naast het boodschappen doen in Spar Pater kunt u bij ons ook terecht voor het verzorgen van uw fruitmand, barbecue en beperkte catering vraag naar de mogelijkheden.

Tevens doet onze winkel dienst als drogisterij, postkantoor en stomerij.

Door het complete aanbod van artikelen en diensten kunt u bijna voor alles terecht in deze gezellige buurtwinkel.

De familie Pater nodigt u dan ook van harte uit en ziet u graag in de winkel.