Laat uw boodschappen lekker bezorgen!

Kent u het gemak van onze boodschappen service al? Bij Spar Pater kunt u uw boodschappen aan ons door geven; zowel telefonisch, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de webwinkel. Dit kunt u doen tijdens de lunchpauze, op zondagmiddag of s'avonds als u alle tijd heeft. Wij verzamelen vervolgens uw boodschappen en bezorgen deze bij u thuis, camping of op het bungalow park. Zo houdt u tijd over! En dat doen we voor slechts € 4,95 bezorgkosten. Tenzij u boven een aankoop waarde komt van € 50,-* dan bezorgen wij het voor niks. Dus gratis bij u thuis.

Afhalen

Wilt u de boodschappen ophalen dat kan uiteraard ook. Bestel ze op dezelfde wijze en wij leggen de boodschappen klaar. U haalt ze op en rekent af met voorrang aan de kassa.

Waar kunt u ons verwachten

Wij bezorgen (thuis) in Boermastreek, Borger, Bronneger, Buinen, Buinerveen, Drouwen, Drouwenerveen, Eerste Exloërmond, Ees, Eeserveen, Eesergroen, Exloërkijl, Exloërveen, Exloo, 't Haantje, Kibbelveen, Klijndijk, Musselkanaal, Nieuw Weerdinge Odoorn, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthe, Valthermond, Weerdinge en in Westdorp.
Gaat u op vakantie in de omgeving van Exloo dan kunt u ook de boodschappen laten bezorgen. Klik hier voor meer informatie.

Feestje of partijtje.

Wij kunnen ook grote hoeveelheden leveren. Wij stellen het dan wel op prijs dat u drie dagen van te voren besteld. Dan hebben wij ook de tijd om uw bestelling zelf te bestellen.

Wat zijn onze voordelen

 • Uw boodschappen worden tot aan de deur geleverd. Ingeval van een camping of bungalow park brengen wij het op het park zelf.
 • U kunt bij de bezorger contant of met de pinpas betalen.
 • U kunt de lege bezorgkratten aan de bezorger teruggeven.

Hoe moet u bestellen

Per webwinkel

 1. Ga naar de bestelsite exloo.spar.nl
  U doet uw boodschappen waar én wanneer het u uitkomt. Zo kunt u thuis in de keukenkasten kijken en direct online uw winkelmandje vullen. Kies zelf uw bezorg- of ophaalmoment en start met boodschappen doen. En of u nu bestelt vanaf uw PC, notebook, tablet of smartphone dat maakt niks uit, u kunt gebruikmaken van alle functies van de bestelsite. 
 2. Meteen online boodschappen doen? 
 3. Als u klaar bent maakt u een account aan. 

Telefonisch

 1. Maak een lijst met de boodschappen die u nodig bent.
 2. Heb de juiste adres, uw mobiele nummer, waar wij moeten bezorgen en hoe laat bij de hand.
 3. Bel 0591-549082
 4. Geef alles aan ons door.
 5. Wij bezorgen de boodschappen
 6. U geeft uw emballage mee en rekent contant of met de pin met ons af

Per email

 1. Schrijf een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 2. Vergeet de volgende gegevens niet toe te voegen:
  1. Datum van levering
  2. Uw naam
  3. Mobiel nummer
  4. Waar wij moeten leveren
  5. Hoe laat wij op de locatie moeten zijn
 3. Wij bezorgen de boodschappen
 4. U geeft uw emballage mee en rekent contant of met de pin met ons af

Bestel snel!